Tere, märts!

Käes ta on, kevadine kuu. Märts. Mulle meeldib. Pimedus enam ei rusu ja energiat jagub.
Päike piilub üsna sagedasti ja kuigi perioodiliselt sajab isegi lund, siis see kuidagi suurt ei heiduta. Niiehknaa mõne päeva pärast on ta jälle sulanud.
Täna tegin peale töölt tulemise 3 km teise 3 km varsti järgi, kui läksime lapsega suurte laste juurde külla. Panin jalga kingad!!! Oh, kuidas jalad tänasid. Nii palju kergem oli kohe astuda, kui saapaid jalas polnud. Ja ma olen jälle tubli, ehk siis uuesti tervisespordi lainel ja see on ikka kohe täitsa tore. Talvisel perioodil mul kipub see asi käest ära minema ja kuna kehakaal niikuinii ei muutu, siis võtan seda üsna kergelt. Ma lihtsalt ei suuda ennast pimedal ajal sundida üleliigseid liigutusi tegema. Nüüd siin üks poegadest hiljuti juhtis tähelepanu asjaolule, et eeeeem, enam ei ole ju pime…..no ja ma siis mõtlesin, et ok, vist tõesti ei ole. Tuleb ennast käsile võtta ja liigutama hakata. Vaikselt hakkab oma kindlate harjutuste rütm jälle sisse harjuma ja kätekõverdusi tuleb iga päevaga veidi juurde. Mõnus. Veidi veel ja kui õues soojem ning kuivem, saab jooksma minna ja õue spordiplatsidel trenni teha.
Ühesõnaga…. meil on tore. Tööd on üle pea, tegemist on pidevalt, kultuuriprogramm on tihe, aga oleme rõõmsad, roosad ja tänulikud.

märts

Ja siia juurde vabariigi aastapäeva suure lumesaju lustimised. Käisime lausa mitmel kelgumäel ja tegime igatahes vastlasõidud ette ära. Hea, et tegime, sest vastlapäeval juba sadas vihma ja kõik kohad olid märjad.

õues

Sellel pildil tundub olema õues üks suur udu, aga tegelikult lisaks udule sadas ka üpris tihedat lund. Ilmselt nii tihedat, et pildil on see üks suur udu ja hallus.

õues

õues

õues

õues

õues

õues

Kui õue läksime oli seal igatahes päris vinge lumesadu, aga sellegipoolest oli õues väga lahe. Kui teisele mäele läksime, sai veidi ka tuule eest varju, sest mägi on metsas. Metsas on teadupärast ikka veidi vaiksem, salapärasem ja nii nii ilus.

õues

õues

õues

õues

Kodu juurde tagasi jõudes, oli väljas päike ja selline mõnus, mõnus ilm..

õues

Kuid…. mõne aja pärast oli aknast jälle selline vaade. Lumetuisk. Tujukas, aga huvitav ilm.

õues

Nii ta on. Talv on mõnus, aga nüüd ootame juba kevadet.

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga