Üks vana võlg iseenda ees ehk Susi stuudio avamine

Tegin piiiisikese otsuse, et püüan veel ennem kui aastanumber vahetub, panna ikka siia kirja kõik selle aasta tähtsad sündmused, mis tugevasti minu pilti ja meeltesse on jäänud. Enne suurt jõuluaega tuleb selliste asjadega ühele poole saada. Aamen.
Üks selline sündmus oli kindlasti mais toimunud Susi stuudio avamine.
Meie väikese Rapla linna jaoks oli see kahtlemata üks väga suur sündmus. Saime avamisest täiel määral osa ja õhtu päädis suurepärase kontserdiga kultuurikeskuse saalis. Ma pole vist seda saali nii triiki täis näinudki, aga muusikahuvilisi oli kohal lausa karjakaupa ning oli mida kuulata ja vaadata. Emotsionaalne, humoorikas, põnev, mitmekesine….eks neid omadussõnu võiks veel mitmeid siia ritta panna, et seda kontserti iseloomustada. Stuudio kõrval on loomulikult ka Tõnu Susile pühendatud tuba!
Tõnu Susi nimelisest Muusikastuudiost saab lähemalt lugeda FB lehelt või stuudio kodulehelt. Rapla muusikainimesed on väga, väga uhked, et meil on nüüd Eesti üks parimaid muusikastuudioid. Salvestustööd seal igatahes pidevalt käivad ja usun, et sellest on juba praegu ja ka tulevikus väga palju kasu erinevatele loomeinimestele. Jah, 24.05.2016 oli Raplas suur pidupäev :)

Kui me Kirkega peale avamist saali imbusime, oli saal juba peaaegu täis. Nii leidsime kohad endale üsna seina ääres ja lavast suhteliselt kaugel. Ringi jalutamiseks seal tõepoolest ruumi enam ei olnud ja nii tegin need kaadrid täitsa x kohalt ning kuna ma tegelikult ei planeerinud kontserti pildistada, polnud mul ka zoomobjektiivi kaasas. Noh, näpud siiski sügelesid ja natuke ikka klõpsutasin. Mälestuste jaoks.

Igal juhul meie kultuurikeskuse juhatajale Agele ja tema timurlastele sügav kummardus, et Rapla linnas on nüüd nii head helisalvestusvõimalused.

Avamisel laulis Rapla Laulustuudiost võrsunud Anelle Trepp koos Smilers-i kitarristi Erko Laurimaaga ja Robert Rebeliga

susi

susi

susi

Selle hubase lambi sünniloole aitasin mina kaasa. Stuudiorahvale on hubane valgus vajalik! Maarika ja Kalju väänasid karkassi, mina õmblesin katte peale.

susi

Erko jagab miksimisruumis teavet

susi

Ja algas kontsert…

susi

Väga auväärses vanuses Ivo Hakkaja, Rapla legend

susi

Vaiko Eplik ja Thea Paluoja laulsid koos…

susi

Thea esitas koos bändi ja poistebrigaadiga väga ägeda laulu

susi

Vahur Vessart koos oma nüüd juba tuntuks saanud kitarriõpilastega- Erko Laurimaa ja Paul Daniel

susi

susi

Birgit Sarrap/Õigemeel

susi

susi

Meie kohalikud noored kuulsused – The Notes-i poisid, kes nüüd juba koguvad tuntust märksa laiemalt, olles üsna hiljuti võitnud Noortebänd 2016 konkursi!

susi

Meie kultuurikeskuse kunstiline juht Piia Põder ja Izzy In Scarlet

susi

Mick Pedaja oma võluvate helidega

susi

Värske Superstaari tiitli omanik Jüri Pootsmann

susi

Märt Avandi ( samuti meie laulustuudio kasvandik) koos Thea Paluojaga

susi

Ja viimasena rokkisid laval sajaga Vaiko Eplik ja ansambel Fest

susi

susi

Väga, väga heade elamustega kontsert. Rapla on muusikapealinn :)

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga