Lambikate stuudiosse

Oh, sellest on nüüd kõvasti aega möödas, aga sügisel on alati see aeg, kus hakkad meenutama suviseid toredaid tegemisi. See tegemine jääb lausa mai lõppu. Kohe, kohe oli meie kultuurikeskuses käes aeg avada üks vinge helisalvestusstuudio ja heategevuskorras aitasin neid lambikupli katete valmistamisega. Üks kate sai avamiseks valmis, sest see tuli teha ikka väga lühikese ajaga ja mai lõpuks pole mul enam kunagi tavaliselt vaba aega. Graafik on ülitihe ja nii saigi kokku lepitud, et avamiseks teen valmis ühe katte. Teine saab tehtud kunagi hiljem. Peakski vist Agele meelde tuletama, et võiks asja ära teha ennem, kui suur jõulukiire kukil, ehk siis mul oleks tarvis seda järgmist karkassi, mille peale nokkida kate.
Katte puhul joonistasin esmalt üksiku detaili lõike, siis lõikasin neid vajalik arv paane välja ja edasi oli juba puhas käsitsi karkassile katte kinnitamine.
Selline ta igatahes sai. Materjal on visuaalselt väga ilus, aga tehnilise teostamise jaoks väga habras. Vaeva nähtud, aga kaunikene :) Ideaalis tahtsime tegelikult alläärde panna pikad narmad, aga tol hetkel suure kiiruga ei saanud me lihtsalt kusagilt neid leitud. Peakski nüüd võimalusel lahtiste silmadega seirama, kas kuskil õiget tooni narmaid osta oleks.

lambikate

lambikate

Kogu see asi tuletab mulle meelde, et võiks ju üks päev stuudio avamisest lühikese loo siia üles panna, sedasi kroonika tarbeks.

This entry was posted in MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga