Müts ja sall

Homme algab kalendri järgi sügis. Täna oli seega viimane suve päev. Ilus päev oli, imelise selga taevaga ja päikesepaistega. Küll pisut tuuline ja juba sügiseselt jahe, aga hõlmad lahti sai õues liikuda küll. Öösel oli tegelikult vist ka esimene öökülm, aga päeval polnud sellest enam jälgegi.
Kirke tuli eile koolist ja oli õnnetu, et hommikul pani garderoobis omameeelest mütsi jope varrukasse, aga peale tunde seda seal enam polnud. Otsisid küll koos garderoobitädiga igalt poolt ja ka leitud asjade kastist, aga mida polnud, seda polnud. Väga kaua ei saanud otsida, sest muusikakooli oli juba kiire. Noh, kadus, kuidas ta kadus, aga kodus olime fakti ees, et uut mütsi on tarvis. Vaatasin siis korra oma kangavarusid ja pilk jäi pidama samasugusel Lillestoffi kangal, millest ma tegin talle mõne aja eest pusa. Lihtsalt värv oli teine. Kuna mul oli seda kangast mingi idee uitel ostetud vaid 50 cm, siis paras jupp, et teha müts ja sall. Materjal pisut paksem, kui tavaline trikotaaž ja pealegi värvilt väga sobiv Kirke kevadsügisjopega.
Pool tunnikest ja komplekt oli olemas. Hommikul sai kenasti sellega kooli minna. Rattaga enam paljapäi ikka ei sõida ja täna läks ta justnimelt rattaga kooli.

Selline siis:

müts

müts

Kadunud müts muuseas, ilmus täna siiski õnneks välja. Keegi oli ta leitud asjade kasti vahepeal pannud :) Puhas positiiv!

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD., MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga