Paberist tegemised

Olen hetkel kolmandat nädalat puhkusel, mis on kulunud ülimalt kiiresti, aga sealjuures väga ja väga sisukalt. Töötlemisjärgus on suur hulk pilte, käidud on siin ja seal ja igal pool nii omal valikul, kui juhuse tahtel, küll kutse peale ja teinekord jälle tööasjus. Ilm on kõike soosinud ja tänutunne toreda aja eest saadab mind päevast päeva. Kusagile sinna tegemiste vahele olen ma mahutanud törtsu paberitööd ja portsu õmblemist. Vaatasin just oma asju üle ja…oh kui paljut tahaks veel siia blogisse üles panna……aga eks tasapisi ikka jõuab. Kes tahab ja kel uudishimu tapab, see ootab ja vaatab….

Panen vahepalaks siis mõne kaardikese, mis on suve jooksul tehtud ja olen jõudnud isegi pildile püüda. Mõni on läinud nagu soe sai ahjust….ja polegi jõudnud pildistada. Neid on tore teha, aga just nii, et saajale mõeldes, mitte tühja ette treides. Võiks ju sinna kappi seisma igaks juhuks midagi toota….aga esiteks, pole see päris see, mida ma tahan ja teiseks, mul lihtsalt puudub aeg teha niisamaasju. Pole ma ka pingutanud selle nimel, et oleks üks ja ühtne stiil. Teen täpselt nii, nagu hetkel süda tunneb ja saajale sobib.

Ja siis mõned tehtud kaardid.

See esimene, oli tellitud ülikooli lõpetavate üliõpilaste poolt oma kursusejuhendajale. Kuna nimesid oli hästi palju, siis need tuli panna eraldi lehele, mis käis siis otsapidi salataskusse. Viimasel pildil on näha, kuidas ta on sealt taskust otsapidi välja tõmmatud.

kaart

kaart

kaart

Järgmiseks üks šokolaadikarbike koos rahataskuga, mis läks kingituseks 9 aastasele preilile….

kaart

kaart

…..ning siis plaadiümbris dvd-le. Käisin pildistamas meeleolukat 12- aastase tütarlapse sünnipäeva ning tegin plaadile kaaned.

kaart

kaart

Kevadel, kui koolides olid viimased aktused, käisin ma tunnustamas raamatukogu poolt parimaid lugejaid. No ei ole midagi, et tunnustust saavad ainult spordilapsed. Vahest harva ka keegi muu. Liiga harva. Nii tegime raamatukogus otsuse, et käime kaks korda aastas meie kahes gümnaasiumis tunnustamas ka väga häid lugejaid. Tegin selleks otstarbeks 15 tunnustuskaarti. Loobusime nn A4 formaadis paberilehe mõttest, a la kiituskiri, tänukiri jne. Kommi asemel viisime seekord kingiks hoopis hästi suured granaatõunad. Tervislikum ja ….seal on nii palju häid asju täis seemneid, samamoodi nagu raamatutest leiame me suurel hulgal häid mõtteid.

kaart

kaart

kaart

kaart

Tänase postituse viimaseks saab õnnitluskaart ülikooli lõpetajale.

kaart

kaart

kaart

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD., MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

2 Responses to Paberist tegemised

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga