Vahelduseks ikka paberitöö

Perioodiliselt on mul ikka tarvis midagi kuskilegi pakendada. Siis tuleb nobedasti materjalid välja otsida ja vajalikud asjad valmis teha.

Suve lõpus millalgi kutsus üks Kirke sõber ta enda 10-le sünnipäevale. Emaga nõu pidades, läks kingituseks panus uue telefoni fondi ja nii saigi jälle teoks järjekordne rahatasku/šokolaadikarbike.

kaart

kaart

Marko sünnipäeval oli plaan lastel ööbida telgis ja kuna asjalikke täiskasvanud meesterahvaid sünnipäeval ei liikunud, siis….naised on ju tublid :)
Ei olnud mina sellist telki varem lähedalt näinud ja veel vähem üles pannud, juhendit ka ei olnud :) Läks küll kaks tundi, aga sain kokku :D

kaart

Mina läksin ööseks kenasti koju, aga lapsed lustisid sajaga. Telk oli kahetoaline + ühisruum ja nii läksid ööseks poisid ühte tuppa magama ja Kirke teise. Peale hirmujutte, et öösel luusivad seal rebased, läks Marko emme Kirkega koos telki ööbima :) Elinale hakkas telgis magamine nii meeldima, et järgmise öö veetis samuti koos pojaga telgis. Lastel oli igatahes tore sünnipäevapidu.

Nädalake hiljem kirjutasin valmis ühe plaadi piltidega ja see oli vaja kliendile kenasti ära saata….aga kodus polnud enam ühtegi plaadikarpi. Mis seal siis ikka, tegin ise.
Esimest korda katsetasin ja sai teine päris hea vist. Proovin teinekord veel. Tegelikult on ju täitsa armas hoida oma mälestusi romantilises pakendis ja mälestused on meile olulised.

kaart

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

2 Responses to Vahelduseks ikka paberitöö

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga