Janome-sest sa lihtsalt armastad õmmelda.

Selline on Janome tootjate deviis.

Janome ekspordib oma toodangut enam kui 100-sse maailma riiki ja on uhke selle üle, et on maailmas tootja nr.1( välja arvatud metallist valatud sirgõmblusmasinad, mis on odavad ja toodetud Indias ning Hiinas)

Janome on Jaapani firma, mis alustas õmblusmasinate tootmist 1821. aastal firma Pine Sewing Machine nime all.

Peagi loodi kaubamärk Janome. Jaapanikeelne sõna Ja-NO-me tähendab “ussisilma”. Miks just ussisilm? Põhjus lihtne. Firma võttiski esimesena kasutusele tänapäevase pooli vahetades välja tolleaegse traditsioonilise pikliku pooli. Selle pooli loojaks oli 1920 aastal leiutaja Yosaku Ose.

1954 nimetati firma ringi Janome Sewing Machine Co.,Ltd.

1960 ostis Janome ameerika nimekaima õmblusmasinate tootja “New Home”. “New Home” on firma mis moodustati 1882 aastal firmadest “New England-i” ja “Home Shuttle” millede ajalugu ulatub aastasse 1867.

Lisaks lugemist ajaloost The Men Behind New Home

1979 aastal esitleb Janome maailma esimest programmeeritavat elektroonilist õmblusmasinat MEMORY 7-t.

Kompanii kontorid asuvad Tokios, Osakas ja Yamanashis. Kompanii omab 7 tütarettevõtet Jaapanis. Õmblusmasinaid toodetakse Jaapanis ja vähemal määral Tais ja Taiwan-is. Kompuuterõmblusmasinad toodetakse eranditult Jaapani tehastes. Kompanii omab isiklikku uurimiste- ja teaduskeskust( R&D Center). Vastav keskus on aluseks ettevõtte kõigi strateegiliste otsuste tegemisel.
Janomel on 8 kaubandusfiliaali: USA-s kaks, Kanadas, Austraalias Inglismaal, Austrias, Hollandis, Uus-Meremaal ja TÅ¡iilis. Kokku töötab kompaniis 3200 inimest.

Miks on Janome masinad nii populaarsed maailmas?

Janome tehased on talletanud endasse maailma kõrgemaid saavutusi selles valdkonnas.
Tootmine vastab ISO 9014 standarditele. Janome omab kõrgekvaliteedilist kaadrit ja isiklikku lisatarvikute tootmist. Janome õmblusmasinad, see on kõrge kvaliteet ja lihtne kasutamine. Toodetakse 280 mudeli ringis alates mini-masinatest tööstuslikeni.

Nii algaja, kui proffessionaal jääb Janome masinatega rahule. Janome alustas esimesena maailmas, 1979 aastal kompuuterõmblusmasinate tootmist ja 1990 aastal lasi välja esimese kompuuter-tikkimismasina. Käesoleval hetkel on Janome tehas Jaapanis suurim kompuuter-tikkimismasinate tootja maailmas.

Käesoleva hetke maailma tippklassi mudel Memori Craft 11000

6. novembril 2002 sai toodetud Janome tehases 40- miljonises õmblusmasin.

Paljud tuntud Euroopa firmad, nagu Pfaff, Quelle, Husqvarna sarjaga Privileg, toodetakse Jaapanis Janome
tehastes oma margi nime all.

Lisaks lugemist Janome kodulehelt.

Jaapani firma Janome õmblusmasinatel on garantii

5 aastat!

Oleme Janome ametlikud maaletoojad Eestis.

This entry was posted in KLUBI. Bookmark the permalink.

39 Responses to Janome-sest sa lihtsalt armastad õmmelda.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga