Esimene kontsert

Kuidagi on nii juhtunud, et järjest teine postitus tuleb muusikateemaline. Küllap siis on muusika meie peres praegu väga aktuaalne ja paistab, et selles liinis on vähemalt kevadeni väga sisutihe aeg.
Kuuenda märtsi õhtul toimus Rapla Kultuurikeskuses Rapla Muusikakooli esimeste klasside kontsert. Kirkel seega esimene ülesastumine suurel laval. Lava on seal majas talle juba väikesest saadik tuttav, aga kauni valge klaveri taga mängis seal küll täitsa esimest korda. Septembris aktusel proovis, kuidas selle pilli taga istuda on ja eile siis näitas klaverile ja kuulajatele, mida ta poole aastaga muusikakoolis õppinud on.
Musitseerimas olid meile 22 last, kes mängisid erinevaid pille – 5 noort pianisti( 4 nendest on kõik Kirkega ühest lasteaiarühmast), 2 noormeest kitarril, 6 pisikest viiuldajat, 3 armsat flöödimängijat, 1 tütarlaps trompetil, 2 tšellisti, 1 tütarlaps saksofonil ja 2 löökpilliklassi last ksüllofonil. Alguses esines flöödiansambel ja kontserdi lõpetas noorte viiuldajate ansambel lastest, kes on juba hulga aastaid viiulit õppinud.
Oli palju ärevust ja rõõmu. Õnnelikke lapsi ja rahulolevaid vanemaid. Oli palju ilusat muusikat.
Kirke ettekandes kõlas Beethoveni “Für Elise”.

gala
gala
gala

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga