Lumi, palju lund, veel rohkem lund…

Sa jutt kus nüüd sadas lumi maha. Pole ammu sellist kogust näinud. Kuulujärgi meil Rapla kandis on kõige enam maha sadanud.
Meie oleme selle suure tuisu ja möllu suhteliselt vaikselt ja koduselt üle elanud ja pole hädas olnud. Paljudel pole nii libedalt läinud.
Vool oli meil kõik päevad, vesi oli ära vast tunnikese, soe on toas olnud samuti ja pood piisavalt lähedal, et seal suudaks ära käia.
Pühapäeval maja eest autoga väljaukerdamine oli veidi vaevaline, aga mitte võimatu. Seega- kui autoga sõita pole vaja ja haigus sunnib suht tubaselt aega veetma-on selline ilm lausa super aknast vaadates :D

vaikelu

Pühapäeval istus mul üks tuttav sadamas laevas, mis pidi Rootsi väljuma. Istus juba 2 tundi üle väljumisaja, kui talle helistasin :P Laev olla vastu kaid kolisenud ja kõik mis vähegi sai, see laevas ka klirises. Täna suhtlesin temaga uuesti, et kuidas siis reis läks. Laev oli lõpuks väljunud ja merel oli asi olnud täitsa tavaline. Ei midagi ekstreemset. Otsapidi on ta nüüd Norras, Oslost 40 km kaugusel Drammenis-seal pidi olema kuiv ja lumetu. Maa täitsa must. Vat sulle üllatust.

Kuna tipsul on juba alates reedest palavikuvaba elu, läksime täna õue natukeseks. Mina paranen juba ka. Otsustasin, et värske õhk on ehk juba abiks.
Esmalt käisin kontrollkäigul õues koeraga. See on jah elamus omaette, kui pead ühe eriti aktiivse neljarattaveoelukaga mööda sügavaid hangesid sumama :D Koeral oli igatahes lustimist küll ja rohkem-mina lohisesin lihtsalt kõik pea nabani hanged tema järel läbi :D

liumäe otsas

Piigaga hiljem sumpasime ka, hoolega kohe, et põsed punaseks saaks.
Tips muidugi arvas, et nüüd on õige aeg liumäest alla lasta :P Juba selle riistapuuni jõudmine oli paras tegu :D
Algus igatahes oli paljutõotav, aga lõppes asi nii:

liugulaskmine

Jah, vahva oli õues ja tore, et hakkasime paranema ikka ennem, kui oleks lumemõnudest päris ilma jäänud. Lubab ju siin nädala lõpuks kenasti +10 ööpäevaringselt :S Peab vist kummikud ja paadid valmis vaatama :P

Praegu on aga lumi paks ja pehme :)

hanges

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga