Martela Design Event: under THE tree

Käisime eile ära. Rahvusvahelise näituse avamisel, mis enne meid on juba käinud Milanos ja Stockholmis ja nüüd peale Tallinna rändab Tokyosse.
Selle näituse tõid meile Soome mööblitootja Martela ja Eesti sisustussalong Intera.
Näitusel on vaadata valik Martela 2008. aasta disaintoodetest: nende seas noore Norra disaineri Geir Sætveit’I lounge toolid Skybar ja FlyMe, sohva U-Turn ja Rane Vaskivuori sohva Movie. Väga vahvaid laudu oli ja toolidest ma parem ei räägigi. Näitust saab näha 10 oktoobrini, seega kel disainikiiks küljes, minge vaatama.

“Näitus on nime saanud The Tree (Puu) järgi, tegemist on professor Eero Aarnio loodud ruumijagajaga. Milanos esitletakse esmakordselt avalikkusele The Tree’d, mille sünni kohta on disainer ise öelnud järgmist:

“The Tree, nagu paljud muud tooted, mida olen disaininud, on osaliselt funktsionaalne tarbeese, osalt skulptuur. Loomulikult toimib The Tree kui ruumijagaja või ka nagi, ent inimesed leiavad sellele kindlasti ka muid funktsioone.

Minu jaoks on The Tree alati olnud paradiisipuu. Keegi küsis minult kunagi, miks minu puul ei ole õunu, ent see on midagi, mida peaksime küsima Eevalt.” ” (www.intera.ee)

professor

Professor oli ise kenasti avamisel kohal ning loosi läinud ühe puu signeeris ta kenasti ära. Uhh, me Kirkega nii lootsime selle puu koju viia, aga noh, seekord naeratas loosiõnn ühele meesterahvale.

Kirke oli tõsine disainihuviline, pidas ennast kenasti üleval ja nautis väljapanekut täiel rinnal. Söömas pole ma oma last enam ammu sellisel hulgal näinud :D Noh, ikkagi väike gurmaan ja kui pakutakse süüa piiramatul hulgal delikatesse, siis see piiga on raudselt esimesena kohal ja lahkub viimasena :D

Õhtu jooksul õnnestus tal ära võluda nii auväärt professor oma abikaasaga, kui ka meie disainikorüfee pr. Maile Grünberg :D Martela direktor Veli-Matti Savo ei julgenud vist mulle oma visiitkaarti anda ja sokutas selle Kirkele :D
Vat nii vahva õhtu oli, tõesti vahva :)
Kel rohkem huvi, saab pilte vaadata siit. Kuna ma kaamera taga, siis kaamera ees mind ei kohta :D

This entry was posted in KLUBI, MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga