Kasvab ja kahaneb

Nii täpselt ongi. Mul see väikeste tekkide hunnik aina kasvab ja kahaneb. Kasvab, sest ma teen neid jõudumööda juurde ja kahaneb, sest kogu aeg leiavad tekid uue omaniku ja kolivad meie kodust ära.
Vaatamata sellele, et tekike on väike, siis aega tema tegemiseks läheb sellegipoolest omajagu. Ühel õhtul siin nädala sees vorpisin valmis 3 põhja. Täna tegin neljanda lisaks ja teppisin kõik vatiinile ning kantisin. Puhkepäevi võiks rohkem olla, siis jõuaks ” tekivabrik” palju enam toota :)
Kusjuures neid tekke teha on puhas lust ja rõõm. Mitte et neid väga lihtne teha oleks, aga nad on lihtsalt nii armsakesed. Peale iga teki valmimist arvab Kirke muidugi, et see võiks samuti jääda tema nukkudele, aga ma ei anna :) Esiteks nad niikuinii leiavad pidevalt uue omaniku ja teiseks, mul on tarvis neid tekke ühe toreda ürituse jaoks pisut rohkem, kui 2 tükki. Ühesõnaga “tekivabrik” jätkab usinasti oma tööd.
Kirke sehkendab muidugi ka alati seal lähedal, kus mina õmblen. Tal mingid omad tegemised ja mõtted.
Ja seda ka, et tekkide tegemise vahele sai täna 5 purki õuna/ingveri/kaneeli moosi purki pandud. Peaks veel tegema. No nii hea moos sai.

tekid

tekid

tekid

tekid

tekid

Need siis ongi tänased 4 uut reas :)

tekid

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD., MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kasvab ja kahaneb

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga