Teiseipäev ei ole ju pannkoogipäev :D

Ei ole ju, eks. Mul aga oli hommikul kinnisidee. Tahan pannkooke. Miks ei võiks neid siis teisipäeva hommikul küpsetada? Kuna neid on suhteliselt lihtne laps kaenlas valmistada, siis nii ma neid küpsetasingi. Tainas sai tipsu tudumise ajal valmis tehtud ja pärast oli ainult tegemise vaev.

Pannkoogid

Minu pannkoogitegu käib siis nii :

4 muna
10 dl piima
6 dl jahu
1 tl soola
5 tl suhkurt
1 dl õli

Munad löön lahti kaussi ja klopin kergelt kahvliga läbi. Lisan 3 dl piima, soola, suhkru ning jahu ja klopin hästi läbi. Seejärel lisan ülejäänud piima. Jälle klopin, kuni taigen on ühtlane. Lasen taignal pool tundi seista ja siis lisan õli. Edasi küpsetan ülepannikoogid :)
Süüa saab nii kuidas kellelegi maitseb-meega, suhkruga, moosiga, kohupiimaga…. Kui suhkurt taignasse mitte lisada, siis sobivad ka kõik soolased täidised.

Kahju, et täna on ilm jälle hall. Eile oli niiiiii mõnus.

This entry was posted in TOIDUST NII JA NAA. Bookmark the permalink.

One Response to Teiseipäev ei ole ju pannkoogipäev :D

  1. Tiina says:

    Ma olen miksriga kõik ained kokku vispeldanud, aga ma ju laisavõitu kah:)
    Pannkookidest olen ma unistanud juba viimased 30 päeva, aga vata tegemiseni pole jõudnud. Nüüd on põhjus kah olemas, pole isegi mitte pliiti, millel küpsetada.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga