Järjekordne kosviibimine…

Järjekordne koosviibimine sai teoks taas Kehtnas, 15. novembril. Seekord olime kangastelgede toas. Aire, Anne, Katrin, Ingrid, Tea ja Lissi olid ikka agaralt kohal ja nokitsemine võis alata. Annel oli ette näidata telgedel pooleliolev vaip. Ilus saab ta olema, selles oleme kindlad.

Anne koob vaipa

Anne koob vaipa

Uudistamiseks oli kaasas eesti oma ajakirja “Käsitöö”esimene number. Ajakiri on välja kukkunud tore ja ideid, mida järgida või tegemisõpetusi, mida silmas pidada on seal küllalt. Siinkohal tänusõnad suure vaeva nägijale, peatoimetaja Siire Vanaseljale ja kõikidele tublidele käsitöölistele, kes oma suurepäraste töödega seda ajakirja rikastasid. Jõudu neile ning usun, et kindlasti jõuavad sinna ajakirja kunagi mõned tööd ka meie klubi andekatelt naistelt.

Ingrid oli vahepeal harrastanud vabavanutustehnikat ja saanud valmis salli. Salli sisse kulus 21 krooni jagu heiet ja mõned erksamad lõngajupid kaunistuseks. Veidi intensiivpesu ja oligi sall valmis.

Vabavanutatud sall

Vabavanutatud sall

Katrin on samuti ideedest pungil ja sätib kangastelgi töökorda, et juba järgmisel nädalal hakata looma oma vaipa. Küll ta koob sinna sisse siis rõõmu ja laulu, sügist ja saabuvat talve:) Lissi ja Tea samal ajal uurisid käsitööajakirja ja pidasid plaane.

Katrin, Lissi ja Tea

Katrin, Lissi ja Tea

Ühistegevuseks oli sel korral väikeste notsude kudumine. Annel olid kaasas näidised ja tema meid ka õpetas. Kes kõvem kuduja, sel läks nobedalt, kes algajam, see sai pusida. Ega siis ei ole lihtne, kui pead looma neljale vardale 8 silmust, nii, et igale jääb vaid 2. Plehku tahavad need vardad panna!!! Eriti peen veel see, et on seal isegi sea muster!!!Pusisime, mis me pusisime, aga kõik said hakkama. Katrin ilmselt jõudis kõige kaugemale, tema selline nobenäpp kudumises:) Meie notsud said ainult suuremad, kui Anne notsud. Lõngad ja vardad lihtsalt jämedamad, kuid iga siga saab kordumatu olema-kellel roosa, kellel albiino, kellel lühikese, kellel pika kerega. Mõni mustriline, mõni seelikus ja sile:)

Anne õpetab

Anne õpetab Tead

Naised koovad

Naised hoos

Uurime mustreid

Igast väiksest notsust, saab kord suur siga :)

This entry was posted in KLUBI. Bookmark the permalink.

One Response to Järjekordne kosviibimine…