Käes on märts

Täna on esimene. Pealegi veel esimene kevadkuu. Nurr.
Päeval lörises õues räästast vesi ja paistis päike, õhtuks on tõusnud suur tuul ja temperatuur langenud üksjagu alla nulli. Selline heitlik see kevadeke meil on. See nii lihtsalt kroonika tarbeks.

Muidu oli täna väga vahva päev. Õepojal, kolmel sõbrannal ja ühe sõbranna tütrel oli täna sünnipäev. Populaarne päev igatahes.
Tööpäev lõppes täna pisut varem, kui tavaliselt, sest nädala sees on pikemalt tööd tehtud. Jõudsin kodus nii koristada kui lugeda ja sõbrannagagi aega veeta. Kirke käis vahepeal sünnipäeval. Õhtul saime jälle kokku, rääkisime oma päevased asjad üle, arutasime asju, mis olulised homme…vaatasime isegi koos telekat – nimelt Perepidu. Kirke tõi maitsvad avokadovõidega riisileivakesed, vedas meile kahele teki peale ja nii me seal mõnulesime.

Avokadovõide mõte tuli mul täna poes, peale seda, kui lugesin ühte artiklit ajakirjas Psühholoogia. Soovitati kuulata keha helinaid, millist värvi toitu sa hetkel vajad…ma siis kuulasin. Enne artikli lugemist juba tõmbas mind roheliste asjade poole….ja täna siis avokado :D Kurki ja salatit tõin samuti juurde.

Sellist võiet on teha aga imeliselt lihtne ja süüa veel lihtsam – ruttu saab otsa. Kõik, kes täna siin seda sõid, olid väga rahul.

avokado

Ega muud poegi, kui et püreestada kooritud avokado ja pehme fetajuust. Riisileivakestega viib keele alla ja igati tervislik.

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD., TOIDUST NII JA NAA. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga