Padjaklubi hooaja lõpetamine 8. mail 2006

Ühel kenal maiõhtul võtsime oma seltskonna kokku ja klubiliikme Kärdi lahkel loal veetsime oma selle hooaja viimase õhtu Kärdi koduõuel.
Ilm sattus olema suurepärane. Päike paistis ja oli suhteliselt soe. Olukord seega võimaldas täielikult pidada grillõhtut õues.
Seekord siis jätsime igasuguse käsitöö koju. Lihtsalt puhkasime, ajasime juttu, meenutasime möödunud hooaega ja pidasime plaani, et sügisel kindlasti jätkame. Loomulikult ei välista see suviseid eriüritusi, kui mõni hea mõte peaks tekkima. Kohal olid kõik, peale meie ühe Anne-tema meisterdas kodus vapralt oma koerale aeda, et viimane plehku ei saaks panna.
Grillisime vorstikesi ja kartulit, sõime ,jõime ja kiitsime perenaise kaunist kodukohta. Pererahvas on näinud palju vaeva ja teinud ühe maakoha meeldivalt hubaseks.
Tänutäheks olid Airel kaasas suured Å¡okolaadid meie põhilistele õpetajatele Annele ja Katrinile. Ingrid sai ka Å¡okolaadi- blogipidamise eest :)
Ja nüüd väike pildigalerii sellest, kuidas Katrin, Anne, Aire, Tea, Lissi, Kärt, Taimi ja Ingrid õhtut veetsid ja mõned nopped pererahva suurepärasest palksaunast ja õuest.

kogunemine

Rahvas koguneb

aire grillib

Aire gillib

sööming

Põsed heast ja paremast punnis

Kärt

Perenaine Kärt

Anne

Anne on hoos :P

saunake

Saun

sauna kaema

Rahvas läheb sauna kaema

mesimumm

Väike valvur sauna ees

sauna uks

Muljetavaldav sauna uks

kamin

Kamin missugune:)

Anne saunas

Anne otsustas koos tütrega ikka saunas lavale ka minna

sauna eesruum

Aire tehtud ilusat tekki on jagunud ka sauna eesruumi

aias

Kärt, Taimi ja Katrin vahetavad aiatarkusi

soojas

Anne, Tea ja Lissi pugesid pleedide alla sooja

This entry was posted in KLUBI. Bookmark the permalink.

2 Responses to Padjaklubi hooaja lõpetamine 8. mail 2006