14

Kulunud fraas….kuhu see aeg on küll lennanud?
Kuid kusagile ta kihutanud on. Ega siis muidu see imeline olevus juba 14 saanud. Tegelikult peaaegu kuu tagasi.

sügis

Minust nõksa pikem, isani ja vendadeni ehk ei kasva.
Ääretult südamlik ja vahva tütar, armas õde ja hoolitsev tädi. Kindlasti aus ja lojaalne sõber. Lõbus, hea huumorimeelega, vahest omamoodi sarkastiline….aga skorpion ju.
Abivalmis…hüüdsin just teise tuppa, mida sa teed?…vastati, et abistan sõpra õppimises. Sain aru, et aasta eespool õppivat sõpra.
Tubli on kehv sõna, püüan seda lastele kiitust jagades vältida. Küll aga võin öelda, et püüdlik, õpihimuline, uudishimulik ümbritseva maailma suhtes ja kohusetundlik. Ok, eks ma vahest pean ikka mõnda asja meelde ka tuletama, aga mis laps ta muidu oleks.
Praegusel veidral ajajärgul nimega maskiball, plaanib kevadel lõpetada muusikakooli. Seitse aastat klaverit…seegi aeg on lennanud.
Muusika on tema armastus. Kelleks aga saada tahab…ega ta vist täpselt veel ei tea. Kõige tähtsam aga…tee mida teed, peaasi, et see teeb sind õnnelikuks!
Muusikakoolis on viimasel aastal palju sunnitud koduõpet, sest kord on muusikakool karantiinis, kord jälle koolist koduõppel ja eneseisolatsioonis. Ega see tänavustele lõpetajatele lihtne ei ole, aga optimism on see, mis viib edasi. Ühesõnaga, harjutab iga päev.

sügis

Puberteetikute “probleemidest” tundub üle olevat.
Teab kes ta on ja väärtustab ennast sellisena nagu on.
Vahest harva nagu äike, aga suurema osa ajast kui särav päike. Kellel siis ei tuleks ette mõnda bemollis hetke?(püüan neisse kannatlikumalt suhtuda)
Iga päev avastan tema ilusat hinge ja südant uuesti ning uuesti…ja see teeb mulle rõõmu.

sügis

Olen tänulik, et ta on meie pere endale valinud ja usun, et seda tänutunnet jagavad minuga ka ülejäänud pereliikmed.
Mu kallis tütar, aitäh Sulle nende imeliste hetkede eest, mille oleme koos veetnud! Ma luban Sulle, et teen kõik endast oleneva, et neid hetki lisanduks meie ellu veel rohkem ja nii kaua, kuniks mulle hingetõmbeid antakse.

sügis

sügis

sügis

Ema olla on suurim kingitus, mille elu on naisele teinud. Ega ma ei tea, mida sõna EMA võiks tähendada või kuidas seda sõna lahti seletada, aga kui peaks nendele kolmele tähele tähenduse leidma, siis see võiks olla näiteks nii: Ebamaiselt Meeldiv Armastus või Eriliselt Moosine Armastus. Need olid esimesed, mis pähe tulid, aga kõlavad täitsa armsalt. Nii-et nurrume koos edasi, mu kallis.

sügis

Need sügisesed pildid said tehtud septembri viimastel päevadel, kui võtsime neljakesi ette ühe pikema kuldse sügise tuuri. Nii on pildil siis ka meie K suurimad fännid, tema vennatütred, kellele K on nagu suur õde.

sügis

sügis

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga