Värvilised padjad

Millalgi juuli lõpus või augusti alguses paluti mul teha patju, niisama, laada kaunistuseks :D
Tegin siis seda, mida ma pole kunagi teinud. Ilma kindlale inimesele mõtlemata, õmblesin kolm patja.
Ise ma laadal ei olnud, olin sel päeval kedagi kuskil pildistamas, aga patju läks valvama K…ning minumeelest oli ta ise laadal palju suurem atraktsioon, kui padjad :D Hõljuvas pikas kleidis noor nägus näitsik, eksole.

padi

Mulle ei meeldi väga selliseid anonüümseid asju teha, aga seekord avastasin, et oli päris tore. Ei tee ma juba sellepärast midagi sahtlisse, et mul pole aega selliselt asju teha. Kui teen, siis tellimise peale ja neid on alailma igasuguseid erinevaid niigi.

padi

Sel korral aga juhtus nii, et tahtsin kaks päeva, ehk nädalavahetuse, kuulata ühte rahvusvahelist foorumit ja kuidas sa siis istud kaks päeva nagu muumia arvuti ees ning midagi ei tee?
Tassisin triikimislaua ja õmblusmasina arvutituppa ja nii ma siis kuulasin foorumi huvitavaid ettekandeid ning õmblesin.

padi

padi

Praeguseks hetkeks on kaks patja jalutanud uude koju…… :D
Üks padi on aga jäänud koju logelema, sest ega ma pole ju pakkunud ka.
Mulle meeldib see padjake endalegi, aga sellegi poolest olen nõus saatma ta ühte koju lahke pererahva juurde, kuhu sinine sobib paremini.
Mul nimelt kodus ei haaku ükski ruum siniste toonidega. Ja kuigi K küsib kogu aeg, et millal ma lõpuks õmblen temale taolise padja, siis…..tema vastremonditud tuppa ei lähe sinine mitte teps kohe. Peab ootama, kuni teen talle õigete värvidega padja.

padi

Ja nii ongi, et kui soovid endale või kellelegi kinkida sinist mereteemalist patja, võta minuga ühendust. Kes ees, see mees :)

Lisa:

Ja juba oligi kohe üks kärme naine, kes patja endale soovis :) Sinine padi sai endale kodu :)

This entry was posted in MINU KÄSITÖÖ. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga